Συνεργασία ΕΡΑ  και 6ου Γυμνασίου Σερρών

Δημοσιογραφική ομάδα του 6ου Γυμνασίου Σερρών
Υπεύθυνος Καθηγητής: Γκιμπεριτης Βαγγελης - Πληροφορικός Συγγραφέας


     Μια θαυμάσια πρωτοβουλία της ΕΡΑ Σερρών, ήταν η απευθείας μετάδοση του προγράμματός της από την πλατείας Ελευθερίας Σερρών στις 24-12-97. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων παρέλασε από την πλατεία πλήθος κόσμου, ανώνυμοι και επώνυμοι πολίτες, πολιτικοί, καλλιτέχνες, χορευτικά συγκροτήματα, φορείς, μαθητές κ.α.
     Την τιμητική της είχε και η δημοσιογραφική ομάδα του 6ου Γυμνασίου Σερρών που ήταν προσκεκλημένη και συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις.  Μοίρασε φυλλάδια, εργάστηκε δίπλα σε επαγγελματίες δημοσιογράφους και τεχνικούς, έκανε συνεντεύξεις, ήρθε σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους, βιντεοσκόπησε τις εκδηλώσεις. Έτσι τα παιδιά, απέκτησαν μια πλούσια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου.
   Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών, η ομάδα των μαθητών επισκέφτηκε τα γραφεία και studio του σταθμού της ΕΡΑ όπου τους έγινε μια πολύ καλή ενημέρωση από τον Διευθυντή, τους Τεχνικούς και Δημοσιογράφους του σταθμού.
 

Οι μαθητές μας στη δισκοθήκη 
του σταθμού κατά τη διάρκεια
της ενημέρωσής τους απο τον
Διευθυντή της ΕΡΑ.
 
 Πατήστε στη φώτο για να συνδεθείτε
ζωντανά με τα studio της ΕΡΑ Σερρών
 
Ο τεχνικός της ΕΡΑ, εξηγεί στους μαθητές 
τη λειτουργία των μηχανημάτων κατά τη 
διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής
 Απο την επίσκεψη της δημοσιογραφικής ομάδας του 6ου Γυμνασίου, στα Studio της ΕΡΑ Σερρών

 Φωτογραφίες απο την παρουσίαση και απο τις συνεντεύξεις των δημοσιογράφων της ΕΡΑ (Στέλιου Μπουφίδη - Δέσποινας Γιαννακίδου) με τους δημοσιογράφους του Σχολείου μας  
Σερραίοι πολίτες, συνομιλούν και "ανακρίνονται" απο την ομάδα δημοσιογραφίας του Σχολείου μας

Επιστροφή στη σελίδα δραστηριότητες