ΧΟΡΗΓΟΙ & Φίλοι τους σχολείου μας

Μέσα από αυτή τη σελίδα επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την αγάπη μας, για την ηθική, υλικοτεχνική και οικονομική υποστήριξη που μας παρέχουν διάφοροι πολίτες, εταιρείες και φορείς. Τους αποκαλούμε "ΦΙΛΟΥΣ  ΤΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ" , τους ευχαριστούμε από το βάθος της καρδιάς μας και θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας μας οφείλεται σε όλους αυτούς.

 

Οι Μαθητές του Web Team
& ο υπεύθυνος  Καθηγητης Πληροφορικής Συγγραφέας κ. Γκιμπεριτης Βαγγελης
 

A/A
ΦΙΛΟΣ
ΣΧΟΛΙΟ 
1
CyberNet κόμβος Internet Σερρών 
Πρόκειται για τον κόμβο Internet Σερρών στον οποίο είμαστε συνδεδεμένοι και μας δίνει πρόσβαση στο υπερδίκτυο. Τους ευχαριστούμε πολύ, ιδιαίτερα τον Webmaster κύριο Γιάννη Κεχαγιά Γούναρη, γιατί τις δύσκολες μέρες... όταν δεν είχαμε πόρους, μας παρείχε δωρεάν σύνδεση στο υπερδίκτυο. Τον ευχαριστούμε επίσης για την δωρεάν φιλοξενία του site του σχολείου μας (αν και ξεπέρασε είκοσι φορές το όριο χρηστών). Μας τονίζει συνεχώς: προχωράτε και αν χρειαστεί θα σας τοποθετήσω έναν ειδικό δίσκο μόνο για το σχολείο σας.
2
FOTO KLIK
Εθν. Αντίστασης 5
Σέρρες
Είναι ο ένας απο τους πέντε χορηγούς μας. Ευχαριστούμε πολύ για τις προσφορές του που είναι πολύ συχνές, σε Φίλμ, Βίντεο φιλμ, εμφανίσεις, φωτογραφήσεις, φωτογρ. μηχανή και πολλά άλλα. Οι αδελφοί Μανδηλιώτη μας θυμίζουν συχνά: Οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου μπορούν να έρχονται όποτε επιθυμούν και να δανείζονται επαγγελματικές μηχανές για να κάνουν τις εργασίες τους..
3
Ανώνυμος Πολίτης
Με τον όρο ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΛΙΤΗ εννοούμε όλους τους πολίτες που μας συμπαραστέκονται κυρίως ηθικά με συγχαρητήρια e-mail από την Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και μας στηρίζουν υλικοτεχνικά και οικονομικά και δεν επιθυμούν τη δημοσιότητα από μέρους μας. 
4
Γάλλος Παρίσης
Συνταξιούχος Πρώτη Σερρών
Ευχαριστούμε τον κύριο Γάλλο για την πολύτιμη οικονομική συνεισφορά του.
5
ΓΑΤΙΔΗΣ
Αρτοβιομηχανία
τηλ. 0321 - 66356
Σέρρες
Είναι ο ένας απο τους πέντε χορηγούς μας. Η μεγαλύτερη βιομηχανία αρτοσκευασμάτων του Νομού Σερρών
6
ΓΚΟΣΤΟΒΤ ΝΙΚΟΣ
(Γραφίστας)
Ευχαριστούμε τον γραφίστα Νίκο Γκοστόβτ (2 φορές βραβευμένο απο την Corel Draw), για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα γραφικά, σε δανεικό εξοπλισμό και για την διάθεσή του να βοηθήσει οποιοδήποτε μαθητή του σχολείου μας.
7
ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.ΤΖΙΟΛΑ.Ε
Αρμενοπούλου 23
Μελενίκου 3
Τηλ: 211823/219184
e-mail: tziolas@the.forthnet.gr
Είναι ο ένας απο τους πέντε χορηγούς μας. Πρόκειται για έναν απο τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους τεχνικών βιβλίων της χώρας μας ο οποίος είναι ένας απο τους  χορηγούς του site του σχολείου μας. Η βοήθειά του, κυρίως η οικονομική και μάλιστα σε χρόνο που το σχολείο μας δεν ήταν ακόμα γνωστό, μας κάνει να νιώθουμε μεγάλη υποχρέωση απέναντί του. Ο κύριος Τζιόλας, εκδότης απο τη μια και εκπαιδευτικός απο την άλλη είναι ένα άτομο πολύ ευαισθητοποιημένο σε θέματα παιδείας.
8
Ελληνες Εξωτερικού 
Ευχαριστούμε όλους τους Ελληνες απο ολόκληρο τον πλανήτη που με το ενδιαφέρον τους και τα θερμά τους e-mail μας δίνουν κουράγιο και μας προτρέπουν να συνεχίσουμε την μεγάλη όπως μας λένε δουλειά που ξεκινήσαμα.
9
ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ computers Σέρρες
Εδώ τι να πούμε, οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας. Πρόκειται για την εταιρεία που μας στηρίζει σε εξοπλισμό εδώ και τρία χρόνια. Ανακοινώνουμε τη φράση που μας επαναλαμβάνει συχνά ο υπεύθυνος της εταιρίας κύριος Ματσουλιάδης Δημήτρης: ""μην φοβόσαστε, πάρτε τα μηχανήματα που έχετε ανάγκη και όταν και όποτε θα μπορέσετε έρχεστε να τακτοποιήσουμε τον λογαριασμό και αν δεν έχετε ποτέ, θα κάνουμε μια ακόμα κοινωνική προσφορά"". Ευχαριστούμε πάρα πολύ.
10
Εργοστάσιο Ζάχαρης Σερρών
Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του εργοστασίου κ. Φλαμούρη Πασχάλη για την οικονομική του στήριξη. Τον θεωρούμε άνθρωπο της παιδείας και φίλο του σχολείου μας.
11
Εταιρεία CD"MANIA Σέρρες
Ευχαριστούμε την εταιρεία για την δωρεά CD εκπαιδευτικού περιεχομένου. Η βοήθεια για μας είναι πολύ σημαντική.
12
Κελεφός Γρηγόρης
Ιατρός
Τον γιατρό και φίλο του σχολείου μας τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την οικονομική του βοήθεια. Είναι μια συνεισφορά παιδείας.
13
ΜΜΕ
Τηλεόραση
ΤΥΠΟΣ
Ραδιόφωνο
Ηλεκτρονικά μέσα
Ευχαριστούμε όλα τα μέσα επικοινωνίας που πρόβαλαν τη δουλειά μας στο Internet. 
ΑΝΤ1, Chip, .Net, RAM, TV Serres, Αδέσμευτος, Ακριτική φωνή, Ανεξάρτητος, Απογευματινή, Γεωτεχνική ενημέρωση, Ελευθεροτυπία, Ελεύθερο βήμα, Εξουσία, ΕΡΑ, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Κυβερνογράφοι, MEGA, ΜΕΤΑ, ΝΕΤ, Ο κόσμος του Internet, Πρόοδος, Παρατηρητής, ALPHA SKAI, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, TV5, ΡΟΜ.
14
Πανμακεδονικός Σύλλογος
"ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ"
Φιλαδέλφεια Η.Π.Α
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Σύλλογο "Παύλος Μελάς" για την οικονομική του βοήθεια. Μας συγκίνησε πάρα πολύ αυτή η προσφορά που ήρθε απο Ελληνες της ομογένειες οι οποίοι ανακάλυψαν μέσω Internet και ΜΜΕ το site του σχολείου μας και το επιβράβευσαν με αυτόν τον τρόπο. Αγαπητοί μας φίλοι υποσχόμαστε ότι θα σας κάνουμε να νιώθετε πάντα υπερήφανοι για το σχολείο μας.
15
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Ευχαριστούμε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο του Υπουργείου παιδείας και ιδιαίτερα τον κ. Ανδρέα Τριανταφύλλου για τη γενναία του οικονομική βοήθεια και την τιμή να ανακαλύψει και να τιμήσει τη δουλειά μας. Απέδειξε ότι οι ειδικοί φορείς επαγρυπνούν και στηρίζουν τις καλές προσπάθειες.
16
Προϊστάμενος Β/θμιας Εκπ/σης Σερρών
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον προϊστάμενο της Δευτεροθάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών κύριο Δουλγκέρη Γεώργιο για την ηθική και την οικονομική στήριξη του Internet site του σχολείου μας.
17
Σύλλογο Γονέων 6ου Γυμνασίου 
Ιδιαίτερα στον Σύλλογο γονέων των δύο τελευταίων ετών χρωστούμε πάρα παλλά. Ανθρωποι με ευρύ πνεύμα για την παιδεία και τις νέες τεχνολογίες, άνθρωποι που δεν στοιβάζουν τα χρήματα των παιδιών σε τράπεζες αλλά τα επενδύουν προς όφελος των παιδιών τους των παιδιών μας. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την οικονομική τους στήριξη, ήταν πολύ σημαντική.
18
Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αγαπητό μας Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κύριο Γεράσιμο Αρσένη, για την ηθική υποστήριξή του την οποία εξέφρασε με συγχαρητήριο έγγραφο που μας απέστειλε.
19
Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης 
Ευχαριστούμε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, για την μεγάλη τιμή να τοποθετήσει σύνδεση με το σχολείο μας στη σελίδα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η σύνδεση έγινε πριν ακόμα γίνει γνωστό το site του σχολείου μας πράγμα που σημαίνει ότι βοήθησε να μας γνωρίσουν.
20
Πρόεδρος της Βουλής
κ. Απόστολος Κακλαμάνης
Ευχαριστούμε τον αγαπητό και σεβαστό μας  πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής για το συγχαρητήριο E-mail και την ειδική πρόσκληση και φιλοξενία ενός μαθητή μας για να καλύψει τις συνεδρειάσεις της βουλής των εφήβων.
21
Search Engines
Ευχαριστούμε όλες τις μηχανές αναζήτησης του Internet για το πολύτιμο έργο τους. Είναι αυτοί που μας κάνουν γνωστούς σε πολλούς χρήστες internet σε ολόκληρο τον κόσμο. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τη THEA, και GREEK INDEXER για την εμπιστοσύνη τους να μας βραβεύσουν σαν το καλύτερο site γιατί αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.
22
SR Inter ACTION S.A
Εταιρία λήψης & διαβίβασης
εντολών
Είναι ο ένας απο τους πέντε χορηγούς μας. Η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή ΕΛΔΕ του Νομού Σερρών με πέντε υποκαταστήματα.
23
Εκκλησία της Ελλάδας
 το site του ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, που μας προβάλλει σαν επιλεγμένο site στις σελίδες του Internet καφέ http://www.myriobiblos.gr/ic/.
24
Μάριος Ζαμπίκος
γελοιογράφος - ποιητής
Μια εξαιρετικά ειδική προσφορά του φίλου του σχολείου μας, στη μνήμη ενός πολυαγαπημένου του προσώπου. Ειδικές ευχαριστίες.
25
Μουσική Βιβλιοθήκη
Λίλιαν Βουδούρη
Ευχαριστούμε τον Σύλλογο "Οι Φίλοι της Μουσικής" του μεγάρου μουσικής, για την θετική τους κριτική και το κουράγιο που μας δίνουν να συνεχίσουμε.
26
Σ' αυτούς που μας απένειμαν Βραβεία και διακρίσεις
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που εντόπισαν ή γνώρισαν το site του σχολείου μας και το βράβευσαν (σελίδα βραβείων). Το κουράγιο με το οποίο μας εφοδιάζουν είναι απίστευτο.


Επιστροφή στη σελίδα δραστηριότητες