Τα ΜΜΕ που έγραψαν για το site του Γυμνασίου μας

Τα παρακάτω ΜΜΕ πρόβαλαν το web site του σχολείου μας, την On Line εφημερίδα μας, τις δραστηριότητές μας στο υπερδίκτυο, μέσα από ειδικές εκπομπές και συνεντέυξεις. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και πιστεύουμε ότι τους έχουμε δικαιώσει. Μερικά απο τα ρεπορτάζ προβολής, τα παραθέτουμε ακριβώς όπως έχουν παρουσιαστεί.
 
Οι Μαθητές του Web Team & υπεύθυνος  Καθηγητης Πληροφορικής Συγγραφέας κ. Γκιμπεριτης Βαγγελης

 

Α/Α
ΜΜΕ
Δημοσιογράφος - Εκπομπή - Θέμα 
1
ANT1
(Τηλεόραση)
Γιώργος Παπαδάκης. Απευθείας σύνδεση του σχολείου μας στην εκπομπή "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ". Αφιέρωμα εφ' όλης της ύλης, στο Internet site, τη Μαθητική μας On Line εφημερίδα και τις δραστηριότητες του σχολείου μας στο υπερδίκτυο. 17-9-97
2
CHIP
(περιοδικό)
Παρουσίαση του web site με παρότρυνση των αναγνωστών για επίσκεψη, παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή μας "Internet Οδηγός για όλους" το οποίο βρίσκεται στο TOP 10 στην Ελλάδα. (τεύχη 12/19 & 21/97)
3
.net
(περιοδικό)
Αφιέρωμα του site του σχολείου μας στις σελίδες του "Hit PARADE τα πιο καυτά sites του μήνα". Αγαπητοί μας φίλοι ευχαριστούμε και να είστε βέβαιοι ότι θα σας δικαιώνουμε πάντα. (Τεύχος Οκτωβρίου 1977)
4
RAM
(περιοδικό)
Αφιέρωμα στο site του σχολείου μας με παρουσίαση της home page και πολύ κολακευτικά σχόλια. (Τεύχος Νοεμβρίου 1977)
5
TV ΣΕΡΡΕΣ
(Τηλεόραση)
Ματίνα Ηλιάδου. Συνέντευξη για το Internet site, τη Μαθητική μας On Line εφημερίδα, δραστηριότητες του σχολείου μας στο υπερδίκτυο, από τον υπεύθυνο του Internet site του σχολείου μας, κ. Βαγγέλη Γκιμπερίτη και τους μαθητές του Web Team. (1996 & 1997)
Κόκκινος Δημήτρης: Ευχαριστούμε πολύ τον ρεπόρτερ της TVS καθώς και τον Κάμεραμαν Θανάση Βενέτη, για το ρεπορτάζ που έγραψαν στο εργαστήριο Η/Υ του σχολείου μας για το κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων.
6
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ 
(Εφημερίδα)
Στελίνα Μαργαριτίδου. Ολοσέλιδο αφιέφωμα του κυριακάτικου Αδέσμευτου στο Internet site, στην On Line εφημερίδα του σχολείου μας, στις δραστηριότητές μας στο υπερδίκτυο και στις μοντέρνες μεθόδους διδασκαλίας. (2-11-97)
7
ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ
(Εφημερίδα)
Λεωνίδας Κασάπης. Κάλυψη της εκδήλωσης που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σερρών, στην οποία α)τιμήθηκε ο Βαγγέλης Γκιμπερίτης για το εκπαιδευτικό και συγγραφικό του έργο και β) παρουσίασε με τέσσερις μαθητές του τα Πολυμέσα, το Internet και τους μοντέρνους τρόπους διδασκαλίας με υπερσύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. (27-3-98)
8
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
(εφημερίδα)
Ρακιτζής Στέλιος. Αφιέρωμα στο Internet site του σχολείου μας, την On Line εφημερίδα μας και κολακευτικά σχόλια για τα βραβεία μας. (Οκτώβριος '97)
9
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
(εφημερίδα)
Αφιέρωμα στη βραβευμένη μα εφημερίδα ΜΑΘΗΤΙΚΗ On Line
10
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
(περιοδικό)
ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Περιοδικό του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Παρουσίαση της Συγγραφικής δραστηριότητας του καθηγητή μας κ. Βαγγέλη Γκιμπερίτη. 
11
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
(εφημερίδα)
Αφιέρωμα στη βραβευμένη μα εφημερίδα ΜΑΘΗΤΙΚΗ On Line
12
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ
(εφημερίδα)
Ηλίας Γεωργιάδης - Δέσποινα Γιαννακίδου. Συνέντευξη εφόλης της ύλης, για τη δουλειά του σχολείου μας στο Internet, τις δραστηριότητες, την εφημερίδα μας On Line και την Συγγραφική δραστηριότητα του καθηγητή μας και υπεύθυνου του Web Team. (1996 & 9-11-97)
13
ΕΞΟΥΣΙΑ
(εφημερίδα)
Αφιέρωμα στη βραβευμένη μα εφημερίδα ΜΑΘΗΤΙΚΗ On Line
14
ΕΡΑ
(Ραδιοφ. σταθμός)
Νικήτας Λιοναράκης. Διευθυντής των περιφερειακών σταθμών ΕΡΑ. Συνέντευξη στην εκπομπή "ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ", για την εφημερίδα μας "ΜΑΘΗΤΙΚΗ On Line" και τη δουλειά μας στο υπερδίκτυο. (Οκτώβριος '97)
15
ΕΡΑ 5 
(Ραδιοφ. σταθμός)
Χ''Δημητρίου. Ειδική εκπομπή για τους Έλληνες του εξωτερικού στα βραχέα. Συνέντευξη για τις δραστηριότητές μας στο Υπερδίκτυο και την εφημερίδα μας. (Οκτώβριος '97)
16
ΕΡΑ Σερρών
(Ραδιοφ. σταθμός)
Μπουφίδης Στέλιος. Αφιέρωμα στη δουλειά του σχολείου στο Internet, την On Line εφημερίδα μας και τη συγγραφική δουλειά του καθηγητή μας. (Σεπτέμβριος '97)
17
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(εφημερίδα)
Ακης Τάτσης. Αφιέρωμα στη δουλειά του σχολείου στο Internet και την On Line εφημερίδα μας 
18
ΚΥΒΕΡΝΟΓΡΑΦΟΙ
(Το πρώτο Ηλεκτρονικό
περιοδικό στο Internet)
Αλέξανδρος Μπούκουρης, εκδότης περιοδικού:.Ενα απο τα καλύτερα αφιερώματα στις δραστηριότητες του εργαστηρίου Πληροφορικής και του Internet site του Γυμνασίου μας. (Τεύχος 13, Ιούνιος 98).www.kybernografoi.gr/
19
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
(εφημερίδα)
Σ.Μ. Αφιέρωμα στη δουλειά του σχολείου στο Internet τα βραβεία του και την On Line εφημερίδα μας 
20
MEGA
(τηλεόραση)
Αφιέρωμα στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα "ΜΑΘΗΤΙΚΗ On Line".
21
ΜΕΤΑ
(περιοδικό)
Εκδότης. Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τη δουλειά του σχολείου στο Internet, την On Line εφημερίδα μας και τη συγγραφική δουλειά του καθηγητή μας. 
22
ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
(ΝΕΤ)
Ρίκα Βαγιάνη: Τιμήθηκε από την Νέα Ελληνική Τηλεόραση ΝΕΤ στην εκπομπή της κ. Ρίκας Βαγιάνη, "Κυρίες και Κύριοι" όπου μαζί με την συνεργάτη της δημοσιογράφο Τζένη Ιωαννίδου και την δημοσιογράφο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ κ. Λίνα Αλεξίου, παρουσίασαν την βραβευμένη On Line Mαθητική εφημερίδα του σχολείου, που απέσπασε φέτος το 1ο  πανελλήνιο βραβείο.
23
Ο Κόσμος του Internet
(περιοδικό)
Επιστολή και κολακευτικά σχόλια για το Web site του σχολείου μας. (τεύχος Οκτωβρίου) 
24
Πρόοδος
(εφημερίδα)
Αφιέρωμα στη δουλειά του σχολείου στο Internet, την On Line εφημερίδα μας και τη συγγραφική δουλειά του καθηγητή μας. 
25
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
(εφημερίδα)
Αφιέρωμα στο Internet site του σχολείου μας, στις δραστηριότητες και σχόλια για τα βραβεία μας.
26
ΣΚΑΙ
(τηλεόραση)
Αφιέρωμα στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα "ΜΑΘΗΤΙΚΗ On Line" στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.
27
ΤΑ ΝΕΑ
(εφημερίδα)
Αφιέρωμα στο βιβλίο του καθηγητή μας "INTERNET Οδηγός για όλους". Αφιερώματα και βράβευση με το 1ο Πανελλήνιο βραβείο σχολικών εφημερίδων (1998).
28
ΤΟ ΒΗΜΑ
(εφημερίδα)
Αφιέρωμα στο βιβλίο του καθηγητή μας "INTERNET Οδηγός για όλους"1999. Αφιέρωμα στο Internet site του σχολείου και στις δραστηριότητες τηλεεκπαίδευσης 2/2000. 
29
TV5
(τηλεόραση)
Αφιέρωμα στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα "ΜΑΘΗΤΙΚΗ On Line" και δηλώσεις της μαθήτριάς μας αρχισυντάκτριας, στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.
30
ΝΕΤ
(τηλεόραση)
Σεμίνα Διγενή. Απευθείας σύνδεση του σχολείου μας στην εκπομπή "ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ". Αφιέρωμα και προβολή του Internet site του σχολείου μας και  της ηλεκτρονικής μας μαθητική  On Line εφημερίδας. 9-11-99.
31
ROM
(περιοδικό)
Αφιέρωμα και προβολή του Internet site του σχολείου μας. 1-9-99
32
Alpha News 98,7
(Ραδιόφωνο)
Συνέντευξη για το Internet site, των δραστηριοτήτων μας στη τηλεεκπαίδευση και της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, απο την εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου. 2/2000
33
Ραδιοφωνικός σταθμός
Εκκλησίας Ελλάδας
(Ραδιόφωνο)
Παρουσίαση σε απευθείας συνέντευξη τουInternet site και των δραστηριοτήτων μας στη τηλεεκπαίδευση και της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, απο την εκπομπή του Δημήτρη Ριζούλη "απο νέους για νέους". 2/2000
34
ΕΤ3 
(Ραδιόφωνο)
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης των δραστηριοτήτων του εργαστηρίου πληροφορικής του σχολείου μας. Internet site, τηλεεκπαίδευση, ηλεκτρονική εφημερίδα, απο την εκπομπή της κυρίας Παπαϊωάννου. 3/2000
35
MEGA & ΕΤ1
(τηλεόραση)
Συνέντευξη και Αφιέρωμα εφ' όλης της ύλης των δραστηριοτήτων του εργαστηρίου πληροφορικής του σχολείου. Τα δύο μεγάλα κανάλια, τίμησαν και πρόβαλαν τη δουλειά μας στο διαδίκτυο.
Απρίλιος 2000

Επιστροφή στη σελίδα δραστηριότητες