ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Στη στήλη αυτή γράφουν επαγγαλματίες δημοσιογράφοι, (αφιλοκερδώς) για λογαριασμό της σχολικής εφημερίδας. Εμείς οι μαθητές, ερχόμενοι σε επαφή μαζί τους, μελετώντας τα γραπτά τους, τις ιδέες τους και τον τρόπο εργασίας τους, διδασκόμαστε μέσα απο τα άρθρα τους και γι' αυτό τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Ντίνα Ταυλαρίδου: Δημοσιογράφος Ρεπόρτερ του TV Ροδολίβος
και φίλη του σχολείου μας.
Τίτλος Άρθρου:   Ξαναρχίζει η λειτουργία των παρκόμετρων

      Δηλώσεις Δημάρχου : Ζήση Μητλίαγκα
(υπότιτλος) Σε 15 μέρες ο Δήμος Σερρών θα θέσει δοκιμαστικά σε λειτουργία το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.

      Ο δήμος Σερρών προχώρησε στην αγορά των παρκόμετρων από την εταιρεία SETEX που ήταν στην κατοχή της. Ετσι λοιπόν σε χρονικό διάστημα των 10 με 15 ημερών θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.
     Αναφερόμενος στο θέμα ο κ. Μητλιάγκας δήλωσε: σε 10 με 15 μέρες θα ξαναρχίσει η λειτουργία των παρκόμετρων όπως λειτουργούσε και σε 6 μήνες θα συζητήσουν στο Δημοτικό συμβούλιο οι τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε αυτό το σύστημα να πάρει την καλύτερη του μορφή.
     Παράλληλα ο Δήμαρχος Σερρών επεσήμαινε ότι οι Δημόσιοι δρόμοι δεν είναι ιδιωτικά πάρκινγκ και κυρίως το κέντρο της αγοράς. Ιδιαίτερα πρέπει να εξαλειφθεί το γεγονός ότι πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων νομίζουν ότι ο χώρος μπροστά στα μαγαζιά τους είναι δικός τους. Αυτό το σύστημα διευκολύνει την ανανέωση των χώρων στάθμευσης γιατί κανείς δε δικαιούται να παρκάρει πάνω από 2 ώρες.
      Τέλος όσον αφορά το προσωπικό που θα εργάζεται στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης ο κ. Μητλιάγκας είπε: Αν εγκριθεί η πρόταση μας για 6 μήνες θα προσληφθούν  τα άτομα που εργάζονται στην SETEX αν όχι θα εργαστούν υπάλληλοι του Δήμου Σερρών .


Επιστροφή στην κεντρική σελίδα της εφημερίδας